ירידה בראיה עין ימין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/02/2015 | 23:04 | מאת: שי

שלום. אני בן 41 עם עדשות מגע קשות המון שנים. לאחרונה הרגשתי ירידה בראיה בעין ימין לעומת עין שמאל. הייתי היום אצל רופא עיניים שבדק אותי ושלל בעיה בקרנית או בעדשה. הוא אמר שייתכן ומדובר בבעיה ברשתית ושלח אותי לoct וצילום נוסף. הייתי שמח לקבל הערכה על מה יכולה להיות הבעיה, מה הסבירות והאם היא ניתנת לטיפול. האם יתכן שמדובר ב"סתם" ירידה בראיה ללא מחלה מסויימת? מיותר לציין שאני מאד חרד ולחוץ.

שי שלום רב, יש להמתין לפענוח של בדיקת הOCT ואם התשובה תקינה להתייעץ באופטומטריסט לגבי החלפת עדשות המגע. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין