עיניים דומעות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/02/2015 | 23:23 | מאת: אתי

אני בת 28 לפני יותר מחודש שמתי לב שאני דומעת ויש לי הרגשה של ליכלוכים בעין ימין הייתי אצל רופא עיניים שנתן לי טיפות אופטילסט כשבוע אחרי שהתחלתי עם הטיפות המצב נהיה יותר ויותר גרוע, הלכתי לרופא אחר שהכניס לי דמוי מחט לצינור של הדמעות וגם זה לא עוזר . למעלה משבועיים ששתי העיניים של כל היום דומעות בלי הפסקה ,אדומות ויש הרגשה של המון ליכלוכים בתוך העיניים ובבוקר יש לי מלא הפרשות שממש סוגרות לי את העיניים .. מה זה יכול להיות ?? זה ממש מפריע!! תודה

אתי שלום, יתכן ומדובר בדלקת אלרגית של הלחמית או בדלקת ויראלית. בשניח המקרים הללו אני ממליץ על טיפול בטיפות סטרואידים בשילוב עם אנטיביוטיקה מסוג "זאלט" או "דהטאמיצין" פעמים ביום ל2-3 שבועות תוך מעקב אחר לחץ תוך עיני. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין