לדוקטור ישי פאליק

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/02/2015 | 11:53 | מאת: אורית

יש לי כאבים כבר יומיים בלילה בראש, ואני צריכה כדור. כתוב באינפומד שאם לוקחים את הזיילט ויש כאב ראש צריך להודיע לרופא. אני לוקחת כבר 5 ימים, ולא מוצאת את הרופא, אז הפסקתי היום בבוקר לקחת את הזיילט. האמת שכן רחצתי עם מים את הפנים. אבל זה כבר אבוד. איך לנהוג מהיום והלאה, שאני לא מוצאת את הרופא, והרופא שניתח אותי בתאונה אומר לי להפסיק היום את הזיילט?

10/02/2015 | 09:59 | מאת: דר ישי פאליק

אורית שלום רב המומלץ הוא לפנות לרופא עיניים שיבדוק האם יש ממצא בעין הנגרם מהזיילט כגון עלית לחץ שגורם לכאבי הראש ישנן תרופות שונות שיכולות להחליף את הזיילט בהתאם למצב הרפואי קרי סטרואידים כגון לוטמקס ואנטיביוטיקה שונה מזו הנמצאת בזיילט בכל מקרה שמפסיקים תרופה שנרשמה למצב רפואי ספציפי יש להבדק בהקדם על מנת שלא להשאיר מצב רפואי הדורש טיפול ללא טיפול בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין