טיפות זיילט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/01/2015 | 20:54 | מאת: אור

אני אחרי תאונה בעין, קשה, שלושה ניתוחים, וטיפול מסיבי באוקופלסטיקה בתל השומר. היום הייתי בקופת חולים לבדיקת העיניים בגלל סכרת, הוא מצא זיכום ויראלי, ונתן לי זיילט. האם זה לא יכול להזיק לי, יש לי קטרקט בשתי העיניים, והעין שנפגעה נמצאת כל הזמן בטיפולים. האם הטיפות האלה לא יכולות לגרום לנזק, שמעתי על פגיעה בלחץ. אודה על תשובה

02/02/2015 | 21:57 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אור שלום רב הטיפות מכילות סטרואיד חלש ואנטיביוטיקה כך שהן מטפלות במגוון דלקות. בדלקת ויראלית כשיש ממצאים מסויימים יש הנוהגים להשתמש בהם. בכל מקרה מומלץ מעקב לאחר מספר ימי שימוש ואם משתמשים למעלה מ10 ימים מומלץ מעקב לחץ תוך עיני בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין