עיניים כואבות ומציקות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/01/2015 | 11:09 | מאת: שני

שלום, אני סובלת מעיניים כואבות בעיקר לאחר עבודה מול מחשב. הייתי אצל אופטומטריסט הגדלתי נתן לי מספר 2 פלוס למשקפיים, אך זה רק החמיר את המצב . העיניים כואבות ואני מרגישה חוסר נוחות . ולא יכולה לעבוד לאורך זמן מול מחשב. בסוף יום עבודה לעיתים העיניים כואבות שעות לאחר שסיימתי את העבודה מול המחשב. מה יכול לעזור כאן ? תודה

שני שלום רב, יתכן מאוד ומדובר ביובש בעיניים המחמיר עם העבודה מול מחשב אני ממליץ להשתמש בתחליפי דמעות ללא חומר משמר מסוג הילוקומוד, הילו ג'ל,רפרש, טירס נטורל פרי וכו'... לעיתים יש צורך בטיפול תרופתי. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין