לרחוץ עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/01/2015 | 21:40 | מאת: אורית

אני לוקחת זיילט בטיפול לעין בגלל וירוס וירלי. אני מפרידה בין העיניים שעין אחת לא תזיק לשניה, במיוחד מאחר ועין אחת פגועה מאד. האם מותר לי לרחוץ עיניים במים, ואיך עלי לנהוג בעיניים, כמה זמן לתת לנוזל להיכנס לעין, והאם מותר לי לנגב את העין אם מגרד, ובכלל. אני מודה על תשובה. והכי חשוב האם זה לא גורם נזק לעין הפגועה, בנושא לחץ וכו.

03/02/2015 | 00:40 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אורית שלום רצוי לא לרחוץ את העין עצמה במים אבל ניתן לנקות מסביב עם צמר גפן מושרה במים פושרים כשמטופלים בזיילט יש לבצע מעקב אחת ל-14-10 ימים לשם בדיקת לחץ תוך עיני ותגובת העין לטיפול בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין