עדשות לקרטוקונוס עזרה!

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/01/2015 | 17:27 | מאת: ש

שלום רב! אני סובלת מקרטוקונוס בערך מגיל 12 אני בת 25 ונסתי בעבר להרכיב כדשות ללא הצלחה, אני מעוניינת לנסות פעם נוספת ומחפשת אופטמטריסט טוב, מחיפוש באינטרנט מצאתי מקום שנקרא "המכון לקרטוקונוס" של אופטולנס בירושלים, אני יודעת שאנשי המקצוע בפורום נמנעים מלהמליץ או לא על אנשי מקצוע אחרים לכן אשמח לשמוע מגולשים אחרים- מישהו שמע עליהם? התנסה? אשמח לקבל תגובות והמלצות גם לאימייל: [email protected] תודה!

02/02/2015 | 21:53 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שולי שלום רב התאמת עעדשות לקרטוקונוס אכן אינה עניין פשוט לצערי אנו אכן מנועים מלהמליץ על מכון כזה או אחר לרוב מכונים מעסיקים אנשי מקצוע המומחים בתחום שישמחו לחלוק איתך מנסיונם מקווה שתמצאי את העדשות שיתאימו לך בנוחות ובבטיחות בברכה דר פאליק

09/05/2015 | 10:17 | מאת: נועם

שולי שלום מצורף בזה אופטומטריסטים שיכולים לתת לך פתרון ,הרשימה אקראית ואינה מייצגת סדר חשיבות , בהצלחה 1. איליה -מכון מיקרולנס- תל אביב 03-5239464 2. יורם לוי -יוראופטיק- רמת גן 03-7521090 3. סטיב וונטש - הוד השרון - 09-7406076 4. אלי אהרון - ראש העין - 03-9023232 5. אבי עזרא - רשת עיניים - 3122* 6. איוון הר - רעננה - 09-7743418

28/06/2017 | 23:44 | מאת: שירה אבוטבול

הי לש' ודר פאליק ונועם, יש לי קרטוקונוס 17.5 שנה. אפשר להניח שעברתי אצל כולם בארץ ואצל כל רופאי הקרנית בארץ. ראשית, עם קראטוקונוס אפשר לראות טוב עם עדשות מגע לקרטוקונוס גם במצבים בהם מצבי היה לא קל. אילייה אוטנברג ושמואל ברמן עשות לי במיקרולנס בתל אביב. האתר שלהם מופיע כאן www.mocolens.com ואחר כך דר' ניר ארדינסט שמומחה לקרטוקונוס עשה טיפול עם סקלרליות-האתר של ד"ר ניר ארדינסט הינו www.ktc.co.il על מיקאלאנס ועל אילייה אוטנברג ושמואל ברמן שמעתי ממחלקת עיניים באסף הרופא ועל דר' ניר ארדינסט שמעתי במחלקת עיניים בבית החולים הדסה עין כרם. שוב, בהחלט ניתן לשפר את איכות הראייה. אחזור ואומר שבכל מקרה וכפי ששמואל בארמן היה חוזר ואומר - עדשות עלולות לגרד וחשוב גם לא לגרד את העין רק בריאות מיכל אבוטבול

מנהלי פורום בריאות העין