טעות בטיפות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/01/2015 | 00:10 | מאת: טליה

לילדי בן ה3 יש דלקת עיניים המטופלת בטיפות. ראיתי שבמשך 3 ימים אין הטבה. מסתבר כי באחד הפעמים הוא קיבל בטעות טיפות פנסטיל לתוך העין!! האם ייתכן שבגלל זה העין ניראת לא טוב?

טלייה שלום רב, אינני חושב שיש קשר לטיפות פניסטיל, למרות שאם טיפות הפניסטיל אינן טיפות עיניים, הן יכולות להכיל חומר המגרה את העין יש להמשיך טיפות נגד דלקת המכילות אנטיביוטיקה וסטרואידים לאחר בדיקת רופא עיניים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין