אודם בשקע העין אצל בן חמש

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/01/2015 | 13:54 | מאת: יעל

לפני כמה ימים הופיע אודם בשקע עין שמאל (קרוב לגשר האף) של בני בן החמש. זה נראה כמו דימום אבל אין "נזילה" של הדם. התופעה נעלמה וחזרה שוב היום. קבעתי תור לרופא הילדים אבל זה יקח כמה ימים. אשמח לדעת על מה זה מעיד ? אם מדובר בתופעה מוכרת ? מה עשויה להיות מידת הדחיפות בתופעה כזו ? תודה יעל

שלום רב, אין בתופעה זו כל דחיפות. מדובר ככל הנראה בדמום בלחמית (העטיפה השקופה של לובן העין) שחולף ספונטנית. בברכה ד"ר עמי הירש.

מנהלי פורום בריאות העין