צל שחור בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/01/2015 | 11:11 | מאת: רונית

מידי פעם יש לי בעין ימין צל שחור ולחץ בעיניים. הייתי אצל רופא עיניים שם לי טיפות ובדק אותי ואז הפנה אותי לרופא נאורלוג ורופא לכלי דם עם אבחנה של migrain late onset visual אשמח לדעת מה זה? האם יש לזה טיפול? תודה רונית

25/01/2015 | 12:03 | מאת: ד"ר ישי פאליק

רונית שלום רב בהעדר ממצאים המסבירים תופעות ראייתיות כגון עכירות בקרנית בעדשה היוצרים צל שלרוב הינו קבוע או עכירות בזגוגית שלעיתים גורמת לתחושה של צללית שבאה ונעלמת הרי שלעיתים חושדים שמדובר בסיבה נוירולוגית שהינה סוג של תופעה שמלווה מיגרנה עם כאבי ראש או סוג מיוחד של מיגרנה שאינו גורם לכאבי ראש. בכל מקרה מומלץ להוועץ עם הנוירולוג ועם רופא העיניים שקבע את האבחנה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין