ממצאי CT

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/01/2015 | 16:31 | מאת: בר שדה

לבירור כאב בעין שמאל וטשטוש ראיה בעין ימנית, בוצע CT של המוח. בארובת עין שמאל מודגם עיבוי סולידי באספקט לטרלי של הארובה, פרה-ספטלי. לא ברור אם מדובר בגוש או ברקמה פיברוטית באזור. כל השאר ללא ממצאים פתולגויים. אודה לכם באם אקבל הסבר לממצאים אלו. תודה

שלום רב, ישנו ממיצא בCT שלך שגורם לתחושת הלחץ והטשטוש בראייה. פני בדחיפות לנאורואופטלמוג במידה והתורים ארוכים גשי עם הממצאים והCT למיון. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום בריאות העין