כתמים צפים בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/01/2015 | 13:00 | מאת: ruth

לאחר בדיקה יסודית של רופאת עינים מצאה שיש לי שטף דם בעין כנראה ממקור אולי של קרע זעיר ברשתית . לאחר הבדיקה הייתי די מבוהלת ולא שאלתי האם ניתן לטפטף משהו לעין לצורך שיכוך התחושה וגם יש כאבי ראש קלים.האם יתכן שהדימום נבע מלקיחת פרדניזון באופן קבוע במשך שנים .יש לי דימומים כאלו בכל רקמות העור שלי מכל מגע או לחץ.חוץ מלהמתין מה ניתן לעשות? מאד מעייף ומציק המצב

שלום רב, אני מניח שהרופאה שלך זימנה אותך בטווח קצר לבדיקה נוספת של הרשתית, שכן אם קיים חשד לקרע יש להמתין מספר ימים לספיגת הדמים ולוודא כי הרשתית תקינה. בברכה, ד"ר עמי הירש

31/01/2015 | 10:39 | מאת: דינה

אני כשנה לאחר ניתוח קטרקט בעין שמאל פתאום הופיע כתם צף בעין והבזקי אור בפינה שמאלית של העין. אני עומדת לנתח קטרקט בעין השנייה האם יש קשר לתופעות עם הניתוח? ולמי לפנות עם ההבזקים? תודה

מנהלי פורום בריאות העין