לחץ תוך גולגולתי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/01/2015 | 11:39 | מאת: רנה

שלום רב , אני בת 23 עם משקל עודף ולפני כארבעה חודשים אושפזתי בעקבות טשטוש ראייה וכאבי ראש חזקים והאבחנה הייתה לחץ תוך גולגולתי מכיוון שהמבנה של הגולגולת שונה לא יכלו לבצע לי ניקור מותני ואני מטופלת באורמוקס 4 עוד מאז השחרור מבית החולים בחודש האחרון התחילו לי עוויתות בעין ימין אני אפילו יכולה להבחין מתי הולך להגיע התקף )שנמשך בערב דקה ובה העפעף העליון קופץ הניורולוג לא הביא לי תשובה מספקת אמר שזה בסדר אבל אני קצת לחוצב מזה. זה מפריע לי להתנהל ביום יום והמצב היחידי בו אני לא מרגישה את זה מן הסתם בשינה. אשמח לתשובה

20/01/2015 | 21:16 | מאת: ד"ר הניה ליכטר

רנה שלום, לעיתים "עפעף קופץ" ממתח- או מחוסר מגנזיום. ניתן לעשות הרפיות של הגוף וליטול קפסולות מגנזיום אחת ליום למשך חודש. בנוסף אני ממליצה לך להיבדק ע"י רופא עיניים. אולי יתכן שמדובר בתופעה לוואי של האורמוקס יש לשקול להוריד מעט מינון. בברכה, ד"ר הניה ליכטר

מנהלי פורום בריאות העין