היסטוריה משפחתית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/01/2015 | 15:51 | מאת: אגוה לאה

שלום ישלנו עין עצלה בהסטוריה המשפתחתחית ואני רוצה שניפטר מההרגל לומר שהעין שלי עצלה ויש לי עיניים בוכיות מאוד ורגישות לאור השמש מאוד. אני עובדת במקום שיש בו הרבה קרני UV AND I GET A LOT OF FASLOT FROM WHAT IM GETTING TO MY KNEH HABLIAH SO I WISH YOU A GOOD DAY BECAUSE I HAD BEEN RUN OVERD BEFOE ONE HOUR APPROX.

לאה שלום רב, אין חשש מקרני UV ובעיה של עין עצלה ואין קשר בין השניים. יש להמנע מחשיפה ישירה לקרני UV היות וקרינת UV איננה בריאה לתאי החישה (רצפטורים) של הרשתית . בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין