עיניים אדומות וכאבי גרון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/01/2015 | 19:08 | מאת: סרפד המוקדוני

שלומות , מדי מספר ימים אני מרגיש שעיניי דומעות \ דביקות והן בהסתכלות אדומות בד בבד הגרון שלי כואב - לא לבן בגרון אלא קצת אדמומיות שתי העיניים בדיוק אותו דבר ותמיד ביחד - אדומות וקצת שורפות תמיד מגיע עם כאבי גרון כל זה קיים כבר בערך 5 שנים והוריד את איכות החיים שלי דרסטית אני בן 44 בריא לא סובל ממחלה כל שהיא מצ"ב תמונת עין קצת אדומה (במצב לא אקוטי) תודה מראש למענה המוקדוני

18/01/2015 | 15:26 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב אכן מצב לא נעים כלל וכלל מציע לערב את רופא המשפחה בדבר האדמומיות בגרון ולנסות לקבוע מה הגורם לכך האם מדובר בגורם זיהומי, אלרגי או אחר ולנסות לטפל בו מבחינת העיניים ממליץ לגשת לרופא לבדיקה כולל היפוך העפעף לצורך התרשמות האם מדובר בתופעה אלרגית או שישנם מרכיבים נוספים של יובש או מרכיב זיהומי לאחר שקלול הממצאים יתאים לך הרופא את הטיפול המתאים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין