פענוח בדיקת ה - OCT

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/01/2015 | 23:25 | מאת: ע.ג

עין ימין מבנה הרשתית ושקע פוביאלי שמורים. אי סדירות בשכבת ה - IS / OS באזור התת פוביאלי עובי הרשתית המקולרית מגיע ל 263 מיקרון. (ספקטרליס) עין שמאל מבנה הרשתית ושקע פוביאלי שמורים. עובי הרשתית המקולרית מגיע ל 256 מיקרון. (ספקטרליס) מה זה אומר אי סדירות בשכבת ה - IS / OS באזור התת פוביאלי ומהו עובי תקין של הרשית

שלום רב, אין לכך כל משמעות קלינית. עובי הרשתית המקולרית (מקולה הוא האזור שנותן את חדות הראייה המירבית) בשתי העיניים תקין. בברכה, ד"ר הירש עמי.

מנהלי פורום בריאות העין