סימולאטור מכשיר שדה ראייה...איפה אפשר להתאמן?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/01/2015 | 17:02 | מאת: שי

שלום למומחים.. עשיתי לא מזמן בדיקת שדה ראייה עם מכשיר במרפאה. לדעתי..הבדיקה הזו מבלבלת..קשה להתרכז..יש מתח.. ובכלל האורות המבצבצים הם על רקע לבן ..כך הניתן לפספס כמה. שאלתי..האם ישנו אתר כלשהו באינטרנט שניתן להתאמן במחשב הביתי? משהו כמו משחק וכדו... אודה לכם עם תפנו אותי לאתר כזה.. תודה לכם שבוע טוב שי

11/01/2015 | 15:59 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שי שלום רב אכן הבדיקה אינה קלה ויש לשמור על ריכוז רב. למיטב ידיעתי אין סימולטור שמדמה את הבדיקה הייטב כיוון שכפי שאמרת יש אור לבן על לבן ומבנה המכשיר הקעור הוא ייחודי בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין