שאלה לגבי טיפות עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/01/2015 | 17:49 | מאת: תומר

שלום, עשיתי ניתוח לייזר לפני 3 שנים בהצלחה והבנתי שאחרי ניתוח לא משנה כמה זמן צריך להשתמש רק בטיפות מסוימות, בכל אופן לפני יומיים העיניים שלי היו ממש אדומות וחששתי שזה דלקת בעיניים אבל היום כבר רוב האדמומיות עברה והעיניים (במיוחד השמאלית) קצת שורפות ומגרדות לי. עכשיו השאלה איזה טיפות אני יכול לקנות בשביל לסדר את המצב? *אמרו לי לא סטילה ולא וי-זולין וכדומה בגלל זה אני מתייעץ. תודה רבה המשך ערב נעים וחמים!

תומר שלום רב, במידה ומדובר ביובש, אני ממליץ לך להשתמש בכל סוגי תחליפי הדמעות למינהם ללא חומר משמר כגון: הילוקומוד, בפאנטן, רפרש וכו'... אם מדובר בדלקת יש להתייעץ עם הרופא המטפל. בברכה,פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין