טיפטיפה רותחת בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/01/2015 | 17:46 | מאת: נעמי

שלום רב, בזמן ריסוק המרכיבים במרק בטטה עם המיקסר, קפצה לי טיפה קטנטנה לעין של מרק בעל מרקם סמיך. המרק היה רותח. בשניה הראשונה בקושי הרגשתי אבל אחר כך תחושת הצריבה התפתחה. שוב לא צריבה חזקה אבל לא נעים. בנוסף רואים איזור אדום בעין בנק הפגיעה. האם יש סיבה לדאגה? תודה מראש נעמי

נעמי שלום רב, כנראה שנוצרה כוויית חום קלה בלחמית או בקרנית. יש לעבור בדיקת עיניים ולשקול טיפול במשחת אנטיביוטיקה לשבוע עד 10 ימים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין