סינטומיצין 5% - דלקת עיניים, שאלה קטנה.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/01/2015 | 14:25 | מאת: ירין

שלום, הייתי אצל רופא משפחה לאחר שהעיניים שלי היו ממש אדומות ומגרדות והוא אמר לי שיש לי דלקת עיניים, הוא הביא לי סינטומיצין 5% ואמר למרוח 5 ימים פעמיים ביום. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, עשיתי ניתוח לייזר לפני כמעט 3 שנים האם זה בסדר למרוח את המשחה? בתוך העין/מחוץ לעין? תודה רבה!

11/01/2015 | 16:14 | מאת: ד"ר ישי פאליק

ירין שלום רב אין מניעה למריחת סינטומיצין לאחר ניתוח לייזר ובלבד שהשימוש יעשה בזהירות ולא תיגע עם פיית השפורפרת או האצבע בעין עצמה. לגבי הצורך במשחה זאת יכול רק הרופא המטפל לקבוע לאחר בדיקה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין