עינים אדומות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/01/2015 | 00:05 | מאת: נואלי

שלום. אני בן 75,בריא בדרך כלל-שולל יתר לחץ דם, סכרת או בעיה קרדיאלית. לא נזקק למשקפיים.כחודש ימים עיני אדומות-ללא טראומה או סיבה ידועה. אין הפרעה קלינית- אין שינוי בראיה, אין תחושת שריפה. שני רופאי עיניים לא מצאו סיבה לתופעה, שניהם אמרו לי להתעלם ממנה ולא לדאוג. נסיתי לזלף טיפות 'סטילה'- בהשפעה חלקית ולזמן קצר בלבד. אשמח לקרוא את התיחסותכם לענין. תודה רבה מראש!

11/01/2015 | 16:17 | מאת: דר ישי פאליק

נואלי שלום רב אכן תופעה מטרידה ישנן עשרות סיבות שונות הגורמות לעיניים להפוך גרויות ואדומות. המומלץ הוא לשוב לבדיקה נוספת כיוון שלעיתים הסיבה מתבררת רק עם התקדמות התופעה והמשכותה. בייחוד מומלץ לא להשתמש בטיפות סטילה על מנת לא למסך את התופעה. לגבי האבחון המדוייק לגבי הגורם לתופעה, את זאת ניתן לבצע רק בבדיקה קלינית בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין