הבהוב\סנוור בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/01/2015 | 15:24 | מאת: someone

שלום, אתמול בנקודה מסוימת ביום התחיל לי סנוור בעין שמאל, לא סנוור מוחלט כמו להסתנוור מאורות גבוהים של רכב אלא כמו עיגול שבעיקר כאשר אני ממצמץ או מסתכל למשל במחשב ואז הצידה הוא נראה, רק בעין שמאל אבל בכללי אני רואה כמו עיגול מעומעם שמתגבר במצמוץ ואז פוחת אבל עדיין ניכר. הייתי אצל רופא עיניים לאחר כמה שעות שהסנוור לא עבר הוא ביצע בדיקה ע"י הרחבת אישונים ואמר שהכל בסדר ושהוא לא רואה שום דבר חריג. קמתי בבוקר שהסנוור לא עבר אבל פחת מעט אולם עדיין זה מציק ומוזר. יש לציין שאין לי כאבים עיניים ואני מרכיב משקפיים שהמספר הוא 3.5- בערך בשתי העיניים ובעין ימין יש לי צילינדר של -0.75.

06/01/2015 | 21:25 | מאת: someone

???

שלום רב, עליך לפנות במהרה לבדיקה מקיפה של רופא עיניים לשלול הפרדות רשתית. בברכה פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין