הקשר בין היפרדות זגוגית מהרשתית לסינוור מפנסי רכב

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/01/2015 | 11:02 | מאת: אהובה

שבוע טוב לפרופסור קרמר היקר יש לי מזה כשנתיים וחצי היפרדות זגוגית מהרשתית ולאחרונה מרגישה בעת נהיגה בערב כשחשוך סינוור מפנסי הרכב שלפני וגם סינוור מפנסי הרחוב (מעין אלומות אור מפנסי הרחוב) האם הדבר קשור להיפרדות זגוגית מהרשתית או ח"ו יש בעיה נוספת? הרחבת אישונים אחרונה לפני כמעט שנה אודה לך מאוד על תשובתך

אהובה שלום רב, תופעת הסינוור ואלומות האור לאוו דווקא קשורה בהיפרדות הזגוגית. יצכן וקיים שילוב של גורמים יחד. היפרדות הזגוגית וצילנדר בקרנית שיתכן והוא לא סימטרי. ממליץ לעבור בדיקת אופטומטריסט וצילום פני הקרנית. בברכה פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין