עיניים אדומות ושורפות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/01/2015 | 20:44 | מאת: ענת

שלום, אני בת 34 ומזה כחודש -חודש וחצי סובלת מעיניים אדומות ושורפות, בדרגות שונות במהלך היום. עובדת מול מחשב כ-6 שעות ביום ולא ישנה כ"כ טוב בלילה(אמא לתינוק...).רופא עיניים איבחן דלקת ונתן לי טיפות "זיילט" לשבוע, 3 פעמים ביום. הטיפות הפחיתו קצת את האדמומיות. אבל אחרי שהפסקתי שוב אדומות,שורפות ולעיתים דומעות.יש לציין כי קשה לי להימנע מאיפור בעיניים אך מקפידה להשתמש בחברות איכותיות. מה מומלץ לעשות? תודה וחורף בריא!

ענת שלום רב, יתכן שמדובר בתופעה של יובש הדורשת טיפול בתחליפי דמעות ללא חומר משמר כגון: הילוקומוד, רפשרש, בפאנטן,רפרש וכו'... במקרה של דלקת יש לפנות לרופא המטפל. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין