סחרחורת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/01/2015 | 18:11 | מאת: איריס

שלום, לאחרונה התחלתי להרכיב משקפי ראיה חדשים שקניתי בדוכן בקניון. במקביל התחלו להופיע לי סחרחורות בתדירות הולכת וגדלה (כבר הגעתי לרופא אף אוזן גרון ששלח אותי לבדיקת eng). האם יתכן שהסחרחורות קשורות למשקפיים לא איכותיים?

05/01/2015 | 13:10 | מאת: ד"ר ישי פאליק

איריס שלום רב אכן ייתכן קשר (אמנם נדיר שזו הסיבה אך אפשרי). על מנת להוכיח אותו עלייך להתאים משקפיים אייכותיים ולראות האם הסחרחורת ממשיכה. אם היא הפסיקה הרי שמצאת את הגורם ואם לאו הרי שמדובר בסיבה אחרת בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין