טיקים בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/01/2015 | 22:54 | מאת: רותם

מזה חודשיים אני סובלת מטיקים בעיניים. יש לי תחושה של אי נוחות בעיניים. הייתי אצלנרופא עיניים, בדקו את ראייתי- הכל תקין. בדקו את עיני המכשיר של העיניים והכל תקין. הרופא אמר אולי זה יובש ולכן נתנה לי טיפות. עבר חודש מזה ששמתי טיפות והטיקים לא נעלמו. עשיתי בדיקת סינוסים והכל תקין. בשבועיים האחרונים התחלתי לחכך בגרון תוך כדי הטיקים. רופא משפחה אמר שאלך לרופא נוירולוג.זה ממש מפריע לי. אנא עיזרו לי למצוא את הבעיה. תודה

05/01/2015 | 13:01 | מאת: ד"ר ישי פאליק

רותם שלום רב אכן ברוב המקרים טיקים בעיניים הינם מצב שחולף מעצמו לעיתים הגורם לו הוא יובש וטיפול ביובש משפר את המצב. יחד עם זאת צודק הרופא שהפנה אותך לבדיקת נוירולוג כיוון שהטיקים לא חלפו ונסף להם טיק של כחכוח בגרון. לכן למעשה אין זו בעיה עינית אלא נוירולוגית מקווה שהנוירולוג יוכל לסייע במכלול הבעיה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין