יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/12/2014 | 20:42 | מאת: רחלי

שלום רב, כבר הרבה זמן אני סובלת מיובש בעיניים , וקצת טשטוש בראייה, אני מרכיבה משקפיים ולא מזמן הזמנתי משקפיים חדשות, אבל עדיין אני רואה קצת מטושטש מרחוק, הייתי אצל רופא עיניים והוא אישר שיש לי יובש בעיניים, אני משתמשת בטיפות רפרש טירס, הם לא ממש עוזרות לי, האם יש פיתרון אחר, או טיפות אחרות שאתה ממליץ? מחכה לתשובתך תודה

23/12/2014 | 09:28 | מאת: ד"ר ישי פאליק

רחלי שלום רב תופעת היובש בעיניים הינה מציקה מאד ושכיחה מאד ראשית יש לאבחן האם יש סיבות הפיכות ליובש כגון מחלה בעפעפיים בשלב שניתן לטיפול ולטפל בהן אם לאחר מכן היובש נמשך ישנם סוגים רבים של תחליפי דמעות שייתכן שחלקם יתאימו לך יותר בנוסף כדאי לבצע שינויים בסביבה כגון הפחתת שימוש במזגןושימוש בתוספי תזונה כגון אומגה 3 בכל מקרה יש להתייעץ לגבי הטיפול המתאים לך עם רופא העיניים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין