בבדיקת OCT של עצבי הראיה איכות הבדיקה די טובה בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/12/2014 | 13:35 | מאת: תיקי

בבדיקת OCT של עצבי הראיה איכות הבדיקה די טובה בעין נורמה למעט הידקקות טמפורלית עליונה . עיבוי נוזלי קל קיעור 0.67 -0.40 דיסקה גדולה. עין שמאל RNFL נורמה הידקקות טמפורלית תחתונה ועליונה . עיבוי נוזלי . קיעור 0.50- 0.51 דיסקה גדולה אבקש התייחסות והאם הממצאים הנל יפגעו ביכולת לבצע ניתוח לייזר להורדת משקפיים

תיקי שלום רב, יש לעבור בדיקת לחץ תוך עיני ובדיקת שדה ראיה ממוחשבת בתוכנית 24-2. במידה והנ"ל תקינים אין בעיה לעבור ניתוח לייזר. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין