ניוון רישתית גילי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/12/2014 | 08:38 | מאת: דנה

התגלה ניוון רישתית רטוב בעיני השמאלית. אני מטופלת בזריקות לוסינטיס .עד כה קיבלתי 3 זריקות המצב קצת השתפר. אני דואגת לעין הימנית שלי , שחלילה לא תעבור למצב הרטוב. אני בולעת 2 כדורי אופטי סייף ויטמינים ביום. האם יש דרך נוספת לשמור על העין? והאם יש מצב שהעין עם הניוון רישתית תחזור למצב שאוכל לראות בה ללא הפרעה. גיליתי את הבעיה בתחילתה ואני בת 62

16/12/2014 | 10:24 | מאת: ד"ר אורי מלר

שלום רב, ההמלצה היחידה שלי אליך היא להמשיך להיות במעקב של רופא עיניים בצורה מסודרת. לא ניתן לומר יותר מכך מכיוון שמדובר בהמלצות ספציפיות המותאמות למצב אינדיבידואלי. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין