לא מצליחים להתאים לי משקםיים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/12/2014 | 10:34 | מאת: ליזה

לפני כשנה נבדקתי והוחלפו לי המספרים במשקפיים.לדברי הבודקת השינוי היה 1/4 מספר בעין שמאל.כעבור כחדשיים התחילה להטשטש הראיה בעין שמאל עד שהגעתי למצב שלא ראיתי בעין שמאל דבר בגלל טשטוש. פניתי שוב לאופטומטריסט לבדיקה ועכשיו נאמר לי שהמספר גדל ב 3.5 מספרים. ובכל זאת ההתאמה לא צלחה.כל מה שבדקה עדיין הראיה היתה מטושטשת.לא הצלחתי להגיע לראיה טובה בשתי העיניים יחד. מה יכולה להיות הסיבה? האם אני מאבדת את הראיה בעין השמאלית? אני בת 67, לחץ דם מאוזן בתרופות, אני סוכרתית.מרכיבה משקפיים מאז גיל 10. אודה על תשובתכם המהירה כי המצב מאד לא נעים. תודה מראש. ליזה

16/12/2014 | 10:22 | מאת: ד"ר אורי מלר

שלום רב, אם האופטומטריסט לא הצליח להתאים משקפיים, ההמלצה שלי היא להיבדק גם ע"י רופא עיניים. לא כל דבר בראיה יכול להיפתר במשקפיים - צריך לבדוק האם יש קטרקט, בעיות בעצב או ברשתית, לחץ תוך עיני ועוד דברים. אנא גשי להיבדק באזור מגוריך. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין