בלפריטיס+ניתוח להוצאת שומן

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/12/2014 | 14:28 | מאת: שירה

אני סובלת מבלפריטיס מזה זמן רב ואיני מצליחה לצערי להפטר ממנה. לאחרונה החלטתי להפטר משומן המצטבר מתחת לעפעף שמאד מפריע לי. האם ישנה בעיה לעשות את הניתוח הזה כשאני עם הדלקת?האם ישנו איזהשהו טיפול חדשני לדלקת המציקה הזאת? אודה לתשובתכם המקצועית.

16/12/2014 | 10:15 | מאת: ד"ר אורי מלר

שלום רב, אין קשר בין הניתוח ודלקת העפעפיים למעט העובדה שאם מדובר בדלקת פעילה כעת, יש להרגיע את המצב טרם הניתוח. המלצות ספציפיות יש לקבל מרופא העיניים אצלו את נמצאת במעקב בברכה

מנהלי פורום בריאות העין