תופעה מדאיגה לאחר ניתוח לייזר בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/12/2014 | 17:14 | מאת: גבי שחר

שלום וברכה,אני עברתי לפני כשלושה שבועות ניתוח להסרת משקפיים.הניתוח הוא trans prk.בימים האחרונים הראיה לרחוק שלי התייצבה ואני מרגיש שיפור.אבל הראיה לקרוב היא בלתי אפשרית.אני לא מצליח לקרוא והכל מטושטש לי.זו תופעה שלא הייתה לי לפני הניתוח,ואני בחרדות עקב זה.מה עלי לעשות.

16/12/2014 | 10:10 | מאת: ד"ר אורי מלר

שלום רב, סביר שלפני הניתוח היית קצר רואי ולכן היית מסוגל לקרוא ממרחק קרוב ביותר. כיום לאחר הניתוח אתה כבר אינך קצר רואי ולכן צריך להתרגל למרחקים החדשים. מרחק קריאה נורמאלי נא בטווח של 30-40 ס"מ. קרוב מזה יקשה עליך לקרוא וזה סביר. בברכה

מנהלי פורום בריאות העין