amd

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/12/2014 | 11:55 | מאת: פנינה יעל

ברצוני לברר לגבי הפורמולה areds 2 שמומלצת לחולים ב amd רטוב.לפי מה שהבנתי מרופאי העיניים המומחים לרישתית יש לקחת את האופטיסייף areds 2 של ד"ר פישר ולקחת 2 גלולות ביום .לאחר בדיקה ראיתי שיש הבדלים בכמויות של האבץ שיש במוצר הזה והוא שונה ממה שמפורסם באינטרנט לגבי areds2 .זה מאד מבלבל. קבלתי המלצה מנטורופאט לקחת בנוסף פורמולה קנדית שנקראת zaafran 20'20 שמיועדת לניוון רישתית. האם שמעתם על כך והאם רצוי לקחתו בנוסף לאופטיסייף. בתודה

16/12/2014 | 10:20 | מאת: ד"ר אורי מלר

שלום רב, אני לא מכיר תרופות קנדיות, ואיני מטפל כנטורופאט. בבעיות רשתית אני ממליץ להיצמד להמלצות של מומחי רשתית בארץ ולא לחפש מזור מעבר לים. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין