המלצה לבעלי עיניים בהירות עם כתמים חומים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/12/2014 | 17:24 | מאת: סיון

שלום רב! מאז אני זוכרת יש לי כתמים חומים בעיניי הכחולות בהירות ("שילוב" משני ההורים) ובעלת משקפיים (עין עצלה) מגיל 4. האם יש המלצות לדברים שאני צריכה להיזהר מהם כדיי שהצבע הכהה לא ישתלט על הצבע הבהיר? האם זה מעיד על מחלת עינים מסוימת, למרות שזה כבר שנים? (אני גרה בדרום ויש שמש מאוד חזקה גם בחורף) תודה רבה ושבוע טוב!

היי סיון אין קשר בין צבע עיניים לבריאות העין. כתמים אינם מסכנים את הראיה ואין מקום לטיפול כלשהו.

מנהלי פורום בריאות העין