הבדל בראיה בין שתי העניים לאחר ניתוח קטראקט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/12/2014 | 19:56 | מאת: משה

לאחר זיהום בעין קיבלתי טיפול בסטרואידים שגרמו לי לקטרקט בעיין.עברתי ניתוח קטרקט בעין. ביקשתי לראות למרחק ללא משקפים ולקרוא בעזרת משקפיים. לאחר ניתוח קטראקט נוצר הבדל בראיה בין שתי העיניים.בעין שנותחה בניתוח קטראקט אני רואה גדול מהעין השניה ההבדלים מפריעים. מה ניתן לעשות

משה שלום רב, אפשרות אחת לפתור את בעיית חוסר שיווי המשקל האופטי בין 2 העיניים היא להרכיב עדשת מגע בעין השנייה הלא מנותחת. אפשרות נוספת להשתיל עדשה מתקנת על העדשה הקיימת. אפשרות נוספת לעבור טיפול לייזר לתיקון המספר שנותר בעין המנותחת. בברכה פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין