שתי ניתוחים ביחד

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/12/2014 | 19:08 | מאת: אורלי

שלום דיר לוינגר אני בת 55 לא רואה קרוב וגם רחוק וכל עין מס אחר .סובלת מתת פעילות בלוטת התריס יש לי שקיות מתחת לעיניים אפשר ניתוח הסרת משקפיים והסרת שקיות ?וכמה יעלה תודה

אורלי שלום רב, באופו כללי ניתן לבטל לך את הצורך במשקפיים לרחוק בלבד. עקב גילך, 55 שנה, המצריך משקפי קריאה לאחר הניתוח. עקב חולשת או זוקן המנגנון לראייה מקרוב. לגבי השקיות מתחת לעינייםיש לפנות לפלסטיקאי עפעפיים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין