טיפות שורפות לגלאוקומה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/12/2014 | 18:33 | מאת: טליה

שלום, בת 67 אני משתמשת ב טיפות דורוזולמיד לגלאוקומה ובגלאוטן. אני אחרי ניתוח קטרקט ב עיניים, הטיפות של הדורוזולומיד -כל פעם שאני שמה אותם, בבוקר ובערב, מאוד שורפות לי בעיניים. האם כך זה צריך להיות?? האם זה לא עושה חס ושלום נזק לעיניים? תודה

טליה שלום רב, אין כל חשש מנזק לעיניים במקרה של צריבה או תחושת שריפה מטיפות הדורזולאמיד. יתכן וקיימת מידה מסויימת של רגישות לתרופה זו. במידה ותופעה זו תחמיר ניתן לנסות טיפות אחרות מסוג COMBIGAN פעמיים ביום. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין