אי התאמה לניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/12/2014 | 18:31 | מאת: איה

שלום רב, אני עם עדשות מגע רכות חודשיות כ-20 שנה, מרכיבה כל הזמן.. (בת 42). המספר שלי בשתי העניים הוא 6.5. לאחרונה עשיתי בדיקת התאמה אחרי יומיים ללא עדשות ונאמר לי כי יש סיכוי שאני לא מתאימה לניתוח לייזר להסרת משקפיים היות ועין ימין שלי עם בליטה בקרנית. ביקשו ממני לבוא להבדק שוב בעוד שבועיים ללא עדשות. מה הסיכוי שלי לניתוח? במידה ולא אוכל לעבור ניתוח, מה האפשרויות שעומדות לפני? תודה!

16/12/2014 | 12:00 | מאת: ד"ר אורי מלר

שלום רב, כ- 25% נמצאים כלא מתאימים. לא אוכל להשיב לך מה הסיכויים שלך במיוחד שלא נמצאת מתאימה בבדיקה הראשונית. אני מציע לא לעסוק בניחושים אלא להגיע לבדיקה החוזרת שנקבעה לך ואז לדעת אם את מתאימה או לא.

מנהלי פורום בריאות העין