ניתוח עינים בלייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/12/2014 | 18:19 | מאת: אירית מחולון

אני כבת 54. מרחוק זקוקה למשקפיים . ברשותי משקפיים שקונים בחנויות הפשוטות במספר 2.5 ואילו לרחוק אני עדיין רואה בסדר. בבדיקת עיניים שעשיתי אצל רופא העינים שלי בקופת החולים נאמר לי כי בעין ימין שלי אני רואה 6.5 ואילו בעין שמאל 6.6. רציתי לשאול האם ניתן לעשות ניתוח עינים בלייזר לתיקון הראייה? ושאלה נוספת כשאני מתעוררת בבוקר עיני מאוד יבשות ומגרדות..... ולפעמים גם במשך היום הן מגרדות..... מה לעשות?

16/12/2014 | 11:52 | מאת: ד"ר אורי מלר

שלום רב, 1. הגירוי והיובש אינם קשורים לשאלה על תיקון בלייזר. זה דורש בדיקה וטיפול נפרדים. 2. את המספר לרחוק ניתן לתקן בלייזר במידה שהמספר באמת משמעותי ופוגם בראיה ובמידה והבדיקה מאפשרת זאת אבל זאת ניתן לקבוע רק לאחר בדיקה. 3. משקפי קראיה תצטרכי גם לאחר ניתוח לייזר, בגילך. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין