עיניים דומעות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/12/2014 | 17:39 | מאת: דליה

בת 65- סובלת כבר חצי שנה מעיניים אדומות ודומעות.רופאת עיניים נתנה לי שני סוגי טיפול בטיפות-לא עזר. מה יכולה להיות הסיבה ומה עלי לעשות??תודה

שלום דליה, אחת הסיבות השכיחות היא יובש, יתכן גם אלרגיה לאחד החומרים שבסביבתך. הטיפול המקובל ביובש כולל סידרה של טיפולים החל מטיפות נגד יובש, טיפות שומניות וכלה באטמים לפתחי ניקוז הדמעות וטיפות מיוחדות מסוד Rostasis. מומלץ גם להשתמש בכדורי אומגה 3. במידה וזו אלרגיה יש לטפל במחולל הבעיה.

מנהלי פורום בריאות העין