גלאוקומה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/12/2014 | 17:38 | מאת: amnon

שלום רב. עברתי שני ניתוחי קטראקט ואז נאמר לי כי אני סובל מגלאוקומה. אני לוקח פעמיים ביום טיפות בשם טרוסופט ובלילה טיפות בשם טראוואטן. לעיתים קרובות אני חש לחץ בעין ימין וטשטוש בראיה בבדיקת לחץ לפני שבוע נאמר לי כי עין ימין לחץ 15 ועין שמאל לחץ 16. הבעיה שבעין ימין הראיה נעשית מטושטשת לעיתים קרובות.האם ניתן לשפר או למנוע את

<p>שלום אמנון, לחץ של 15 מ"מ נחשב כתקין. לעיתים מומלץ לעשות עקומת לחץ יומית לשלול עליית לחץ בשעות מסוימות לאורך היממה. ממליץ לבצע בדיקת שדה ראייה ו O.C.T לבחון את מצב הרשתית ועצב הראייה. כל טוב.</p>

מנהלי פורום בריאות העין