קרית טבעון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/12/2014 | 17:33 | מאת: ישראל

שלום רב לפני 3 שבועות קיבלתי מכה בעין ימין ולאחר מספר שעות ראיתי הבזק אור ואחריו הופיעו נקודות שחורות וכתמים בשדה הראייה. פניתי לבית חולים, הבחנה שלהם - היפרדות רשתית במיקום שעה 8 . בוצע הלחמה בלייזר שתי שורות. עברו 3 שבעות ואני עדיין רואה כתמים ונקודות ולעטים גם פסים שחורים. שאלתי היא האם כל אלו יאלמו עם הזמן?

שלום ישראל, עליך להיות במעקב אצל רופא עיניים המטפל בך. קרוב לוודאי שהקרע שנגרם מהמכה גרם לדימום בזגוגית וזו הסיבה לכך שאתה רואה נקודות שחורות. בדרך כלל הדימום נספג בתוך מספר שבועות. שוב, חשוב להיות במעקב שוטף. בהצלחה.

מנהלי פורום בריאות העין