בדיקת עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/11/2014 | 09:37 | מאת: אנה

שלום רב! יש לי כבר כמה שנים תופעת לחצים בעיניים. הייתי אצל רופא עיניים ששם טיפות ובדק מיידית - לא נמצא יובש ולחץ תת-עיני תקין. תדיקה אופטומטרית תקינה. אני צריכה לחזור לרופא לבדיקה נוספת שהיא תשלב טיפות להרחבה שלדברי רופא אי אפשר לנהוג אחר כך. מה זה הבדיקה הזאת והאם היא יכולה לגלות בעיה כלשהי אחרת למרות שהבדיקה הראשונה תקינה? תודה

01/12/2014 | 07:50 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אנה שלום רב הבדיקה בהרחבת האישונים מאפשרת לרופא העיניים לבחון את החלק הפנימי של העין ואת ראש עצב הראיה בצורה טובה יותר לכן מבצעים את הבדיקה על מנת לשלול קיומה של בעיה כלשהי בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין