זבוב בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/05/2010 | 04:57 | מאת: תמי

שלום, לפני יומיים, הרגשתי שנכנס לי חול לעין. לאחר כשעה הלכתי לבית החולים, שם גילו כי זבוב הטיל לי ביצים בעין. הרופא הוציא לי 12 זחלים מהעין. מאז מצב העין השתפר והיום הייתי בביקורת, ואמרו כי אין עוד תולעים. במקביל, מאז אותו ערב שהוציאו לי את התולעים, התחיל לי צינון מאוד רציני (זנלת והתעטשויות). והיום (יומיים אחרי), התחיל לי גם כאב גרון מאוד חזק. חשוב לציין, כי לפני כשבע שנים, הוציאו לי את הטחול. ואמרו לי להיזהר ממקרים של זיהומים ומחלות חום. ברצוני לדעת, האם הצינון וכאב הגרון, יכולים להיות קשורים לזחלים שהוציאו לי, במיוחד לאור הסיפור שאין לי טחול... והאם יש סכנה של זיהום מהזחלים מכיוון שאין לי טחול. תודה מראש

תמי שלום, תולעים אלו גורמים לזיהום ואני לא חושב שיש קשר בין דלקת הגרון לתולעים בעיניים. בברכה, ד"ר שמואל לוינגר

28/10/2014 | 16:38 | מאת: ליאת

זבוב הטיל לי ביצים בעין זה קרה בשבריר שניה באזור מלון בראשית מצפה רמון ישר התחלתי להחנק לא יכלתי לנשום נסענו לבי"ח הוציאו לי 14 תולעים מהעין והייתי אחכ חולה במשל שבועיים גרון נזלת וכל מה שתיארת גם את... אמרו לי שאולי תגובה אלרגית

מנהלי פורום בריאות העין