בודק הסימפטומים


עצימת עניים בחוזקה
מחבר:דורית
תאריך:13/5/2013
שעה:08:53
כשבוע אחרי ניתוח קטרקט
בטעות עצמתי עניים בחוזקה
האם יכול להגרם נזק
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
(מספר הטלפון לא יוצג באתר אלא רק לעיני מנהל הפורום)
כותרת:  
תוכן ההודעה:
עם הלחיצה על הכפתור שלח, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לאימייל שלי.
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
13/05/13 08:53
16/05/13 16:42
כשבוע אחרי ניתוח קטרקט בטעות עצמתי עניים בחוזקה האם יכול להגרם נזק
דורית שלום, לא יכול להגרם כל נזק מכך. בברכה, דר' עמי הירש
חיפוש מתקדם
הודעה חשובה
הפורום יעסוק בבריאות העין ובדרכים שונות לשיפור הראייה. לציבור הגולשים יינתנו תשובות, תוך פרק זמן של 48-72 שעות, ללא נטייה מסחרית, בכל הנושאים הקשורים לבריאות העין, כגון: קרנית, קטרקט, גלאוקומה, מחלות רשתית, בדיקות בתינוקות וילדים, עין עצלה ועוד. לקבלת מידע: 3122*