כמו יתוש / שערה קטנה מול העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/10/2012 | 22:06 | מאת: יעל

שלום רב, בשבוע האחרון אני רואה כאילו שערה / יתוש, מטייל לי מול עין ימין. בבדיקה אצל רופא עיניים, לאחר הרחבת אישונים, נאמר לי שלא מדובר בהיפרדות קרנית וגם לא בחור ברשתית. לדברי הרופא, זה מצב שלא ישתנה ואצטרך לחיות עם זה. לדבריו, עם הזמן אתרגל ולא אשים לב לכך. האמנם אין טיפול לכך והאם אוכל לקבל הסבר למה בעצם אני רואה זאת? תודה מראש...

יעל שלום רב, את רואה שינויים שמתחוללים בג'ל של העין -הזגוגית- שינויים אלו שכיחים ביותר בקרב האוכלוסיה, אין לך ממה לחשוש ונכון אמר רופא העיניים שלך כי במהלך הזמן תתרגלי לא ךהתייחס לכך. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום בריאות העין