איורים לתרגלי פיזיוטרפיה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

29/04/2015 | 22:16 | מאת: אדוארד

שלום, אימי בת ה62 עברה מס אירועי מוח בשנה האחרונה ולאחר שיקום חזרה כמעט לתפקוד מלא. רציתי לשאול האם יש איורים לתרגילים בסיסיים שהיא תוכל לעשות ? המתרה של האיורים היא לא להסביר את התרגיל אלה להזכיר את הצורה ואת הסדר. תודה.

אם היא חזרה כמעט לתפקוד מלא היא יכולה לתרגל כמו אדם בריא. אם יש חסרים ספציפיים צריך להתאים להם תרגילים. זאב

30/04/2015 | 07:59 | מאת: אדוארד

היא לאחר חצי שנה של אישפוזים לכן מבחינה מוטורית היא חזרה לתפקוד כמעט מלא אך השרירים מאוד חלשים, בנוסף צד שמאל חלש משמעותית וסובל מחולשה, כמו כן תרגילים שיוכלו לעזור לשיווי המשקל.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי