אביקסה לטיפול התנהגותי לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

23/11/2014 | 14:18 | מאת: רונית

שלום רב, לפני כ- 5 חודשים אבי עבר אירוע מוחי נרחב ביותר בצד השמאלי של המח עקב מפרצת והפגיעה לא פשוטה וכעת יש שיפור מסויים , במקביל בחודש האחרון יש לו לעיתים התנהגות רגזנית ועצבנית חוסר סבלנות וקפיצה בין נושאי דיבור. האם אביקסה יכול לעזור לשיפור ההתנהגות ו/או שיפור קוגניטיבי. האם ריטלין יכול לעזור במקרה כזה. תודה

רונית שלום, אני פיזיותרפיסט העוסק בשיקום לאחר אירוע מוחי, אינני רופא ולכן לא אוכל להתייחס לשאלתך בנוגע לאביקסה. מלבד התייעצות עם נוירולוג או רופא שיקומי אני יכול להציע לך לשקול שני פתרונות שאינם תרופתיים ועשויים להועיל: א. נוירו-ביופידבק ב. גירוי חשמלי עדין באמצעות מכשיר כגון 'אלפא סטים' חיפוש ב'גוגל' יפנה אותך למידע לגבי שניהם. כדאי גם לשקול את האפשרות שהתופעות שציינת הן תופעות לוואי של תרופות אחרות שאביך מקבל. זאב

24/11/2014 | 07:42 | מאת: רונית

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי