עייפות..

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

30/08/2015 | 00:47 | מאת: אייל

שלום לכולם!! כאמור סובל מסכיזופרניה ואוסידי עמיד לדעתי .. כמובן נוטל תרופות עם הטבה ..טובה ברוך ה.>> יש לי תופעה שמאוד מרגיזה ומתסכלת אותי ואת בני משפחתי היקרים לי מאוד..>> שבסופי שבוע אני יושן ממש כל השבת .. אציין...>> שאני בחור דתי שגר בדיור מוגן ואיני מצליח לקום בשבת בבוקר לתפילות וכ"ו .>>הדבר הזה מאוד מתסכל אותי ואת משפחתי היקרה לי מאוד למרות ההסברים שממש איני עושה זאת בכוונה ושייש לי ת.לוואיי מהתרופות בעיקר מהלפונקס שמאוד מסייע לי בחרדות אך מאוד מרדים אותי וגורם לי עייפות וישנוניות במהלך כל היום . אני אובד עצות ולא מצליח לקום בבקרים כאמור במיוחד בסופי שבוע . מה עוד ניתן לי לעשות לשפר ולשנות את המצב הזה .? ? ? תודה ושבוע טוב ומבורך ונטול עייפות . + הוספת תגובה

30/08/2015 | 01:52 | מאת: משה

שלום מצער לשמוע איך תרופות בעצם פוגעות בבריאות שלך : אם לתפילת בוקר אתה לא מצליח לקום כמו בנאדם, איך אתה אמור לצאת לעבודה ? חבל שזה המחיר שתרופות גובות ממך. אם כבר נתקעת עם הטיפול הזה ואתה שלם איתו ולא מוכן להפסיק אותו, לפחות תנסה לבדוק הורדה במינון עם הפסיכיאטר שלך (ואם הוא מתחיל לדקלם לך "אין מה לעשות" או להפוך אותך לשפן ניסיונות, אולי שווה גם להחליף פסיכיאטר). למשפחה שלך אתה לא חייב הסברים. אתה מתפלל בשבילך או בשבילם ? תפילה זה עבודת השם או עבודת המשפחה ? מה, אתה שליח ציבור של ביכנ"ס שכולם תלויים בו ? מקווה שהבנת את הרעיון. אז במקום להאשים את עצמך כדאי שתתייעץ עם רב שמכיר אותך. שבוע טוב לך

30/08/2015 | 02:42 | מאת: אייל

שלום משה !! זה נכון מה שאתה אומר על קימה לתפילה .. אני משלם מחיר כבד מאוד עקב נטילת התרופות ..> השאלה היא האם אצליח להיחגמל מהלפונקס הכ"כ מסייע לי .??? בזמנו הרופא המטפל בי גרס שזה הרע במיעוטו . קשה מאוד לקבל זאת. כיום בעיקבות הרפורמה בבריאות הנפש אין לי רופא אחד שנפגש איתו אלא רק בעוד מספר שבועות ככה שהמצב יסתדר . אכן מאוד קשה לי עם נטילת התרופות מקווה לפיתרון טוב ואמיתי .. תודה רבה ושבוע טוב לנו...

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה