קבוצת פייסבוק חדשה: מטופלים ומטופלות שוברים שתיקה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

23/10/2014 | 14:31 | מאת: דנידין

נפתחה קבוצה חדשה בפייסבוק. כל מי שעבר חוויות שליליות מול פסיכיאטרים, בי"ח פסיכיאטרים, פסיכולוגים וכד', מוזמן לספר, לשתף, לחשוף : https://www.facebook.com/sBreakthe/timeline הערה : הקבוצה אינה סגורה, כלומר חשופה לעיני כל. כדאי לקחת בחשבון לפני שכותבים שם עם חשבון הפייסבוק שלכם.

11/01/2015 | 09:01 | מאת: יעל

הבן שלי היה מאושפז מגיל 13 בביח פסיכיאטרי כיום הוא בגיל 37 כיצד יתכן במדינה נאורה שבה הוא התקוטט עם ברנש שהתקיף אותו יכלאו אותו בכלא בגלל שהפסיכיאטר בבית חולים אברבנאל טען שהוא כשיר לעמוד לדין. ממש בושה וחרפה על קשיחות הלב של רופאים כיום בני נמצא בכלא למרות שהתוקף לא נחקר אבל הבן שלי תפשו כקורבן. צריך לעזוב את המדינה שקוראת לעצמה מדינת חוק נאורה. חולה נפש לא אמור לשבת עם עברינים במקום לקבל טיפול

10/02/2015 | 08:01 | מאת: נתן

לא יודע איזו אבחנה נתנו לבן שלך, אבל לכנות אותו בפומבי "חולה נפש" לא מוסיף שום כבוד. הרי אפילו פסיכיאטר קבע שהוא כשיר לעמוד לדין, אז איזו מחלה יש כאן ? אל תצטערי שהבן שלך נשלח לכלא. כלומר, זה עצוב, אבל תהיי בטוחה שלהיות במוסד פסיכיאטרי זה ממש לא בית מלון, ומי שמתוייג כ"חולה נפש" שווה פחות מאסיר. אם את רוצה לדאוג לבן שלך, קחי עו"ד טוב שמתמחה גם ברפואה. ותזכרי שוב, גם אם הבן יעבור לכליאה במוסד פסיכיאטרי במקום כלא, לא בטוח שלצאת משם מסומם ושבור (אם יזכה להשתחרר בכלל)יעזור לו בהכרח בהמשך. למעשה זה יכול אפילו להרוס לו את החיים, לא פחות.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה